XS2talent

Eigen spaarpot voor je ontwikkeling.

GA NAAR DE WEBSITE

Eigen spaarpot voor je ontwikkeling.

De arbeidsmarkt wordt steeds flexibeler. Je leven lang bij dezelfde baas wordt een uitzondering. Wie zorgt er onder deze condities voor dat je ontwikkeling op peil blijft? Dat doe je natuurlijk gewoon zelf. Met de Leerrekening. De Leerrekening is je persoonlijke spaarpot, waarmee je kunt werken aan je kennis en je vaardigheden. Met geld van je werkgever en tegen fiscaal voordelige voorwaarden.

 

 

Gemakkelijk en persoonlijk

Op je persoonlijke Leerrekening-website zie je hoeveel je kunt besteden. Vervolgens maak je een keuze voor een opleiding, een training of een boek uit de uitgebreide catalogus, waarin je 19.000 opleidingen en trainingen vindt. Liever eerst een persoonlijk (loopbaan)advies? Dat kan ook. Via de Helpdesk helpen we je om de beste opleiding te kiezen. En loopbaancoaching boek je via de catalogus.

Effectief en efficiënt

Als werkgever bespaar je tijd en geld als je meedoet aan de Leerrekening. En de budgetten die je uitbetaalt worden ook nog eens goed besteed. Uit studies blijkt dat het uitbetalen van de budgetten op naam van medewerkers een sterke stimulans voor leren oplevert. Goed voor de werknemer én goed voor jou.