Welkom bij el Ninjo

el Ninjo is een investeringsmaatschappij voor het MKB. el Ninjo helpt ondernemers met kapitaal en ondersteuning op het gebied van strategie, stafdiensten, netwerken en coaching. Met de warme invloed van el Ninjo komen ideeën en businessconcepten tot bloei.

El Niño was oorspronkelijk de naam van een warme, zuidwaartse zeestroming die elk jaar rond Kerstmis verscheen voor de kust van Peru en een verwarmende invloed had op het zeewater. De naam El Niño (ned. - “het Kind”) verwijst naar de kerstviering. Het regende meer dan andere maanden en het was warmer. Daardoor behaalden boeren in droge gebieden een hogere oogst.

De El Niño-jaren werden daarom de ‘años de abundancia’ genoemd, de jaren van overvloed. Gaandeweg werd de term El Niño steeds meer gebruikt voor alle gelegenheden waarbij het water bij Peru veel warmer was dan normaal. Daardoor kennen de meeste mensen El Niño als het zeer volwassen natuurverschijnsel dat invloed heeft op het gehele wereldklimaat.

Investeringsmaatschappij el Ninjo wil door de komst in jouw bedrijf ook voor jou jaren van overvloed helpen creëren. Wij helpen jouw onderneming een plek te verwerven in de wereld, in een gezond ondernemersklimaat.

Meer over el Ninjo

Copyright © 2009 el Ninjo BV | All rights reserved